Friday, August 10, 2012

baju Pengantin Pilihan Hatiku..

Di saat semua org sibuk bercerite pasal raye..aku sibuk bercerite pasal baju pengantin..Okey not mean that aku gatal nak kahwin..oh no no no..aku cume nak kongsi minat dengan korg baju penting yg aku gemar n suke kalo aku nak buat baju kawen kalo kawen nanti..And as u guys tak tau..aku pernah amek kos fesyen design..okey..maybe aku kureng minat menjahit jadi aku lupuskan niat aku untuk bekerja sebagai fashion designer but aku bekerja sebagai dtp artist a.k.a graphic designer..hhehehe...janji aku tak lari dlm bidang design..

Okey..lets talk abaut baju pengantin..ade yg suke baju pengantin jenis crowded2 n labuci sebemban ko..hahahaha..but ade jugak yg memilih as a simple as they can..kang nak jalan mcmmana yunk oii,,,kot2 terpijak kain sendiri..haihhh malu ler..hehehe..tapi jenis yg mcm aku..aku suke yg simple tapi ade manik sketla..just untuk mmeriahkan baju tu sahaja..n my favourite kaler is black..ramai org suke padankan kaler mcm white dengan grey..but for me..i love to match black n others color..for example..black + grey..memang tip top...black + red..perghhh meriah n bright....kalo nak yg sweet ala ala manje gitu..pink cair + black..abesla yg laki samaade nak pilih baju pink atau itam untuk dipakai..keh3...naye je korg kalo dpt laki yg tak suke pink kan...but for me..byk lagi baju yg cantek kalo dipadnkan dengan black..jom review2 gamba..

Like this one..black + grey.menonjol kan..

This one..kalo kepada sesiapa yg tak berapa minat black..Grey + silver..cantek jugak
Okey..Yg ini Kaler Kelabu..just 1 color je pun dah buat seri muke kite naik..=)

Okey..yang ini cantik giler tau...merah + hitam

Dan this ne..ilah baju penagntin paling feveret aku skali..cantek sgt..simple but nice....=0)

**To Ayang..Nak mintak pakai baju ni time kawen boleh??kikikikikiki...=))




3 comments:

  1. cantik2 belaka..

    do follow my blog ya
    http://sheilanasir.blogspot.com

    ReplyDelete