Thursday, May 2, 2013

Pertemuan terindah..28 April 2013

Hai semua...ehh setiap kali bukak blog mesti hai dulu yer?? takde 'Assalamualaikum' eh...hehehe..maaf guys..saje nak berkongsi cerite semase dating hari ahad aritu..Sebelum ambik die kt lrt..bersiap2 cntek dulu..hehehe...
Kali ni kitorg ke Kenanga Wholesale..alaahhh yg tempat baru tu..tp guys..kt situ mmg cantek2 n murah2..tapi aku beli 1 baju ajela..sebab duit kene budjet sbb bulan may ni gaji kuar lambat...grrr!!! ade ke kluar 7 aribulan..haiishhh!!...mentang2 dpt bonus bulan ni..trus lambat plak kuar gajinye..tak kesahla semua tu..janji dah jumpe kekasih pengarang jantung hati..ini blom kawen..kang da kawen,ade anak..bertukar pengarang jantung hati aku..die pengarang hempedu aje..hehehhe..jangan marah yer syg..bby bergurau aje..So kt kenanga tu kami makan nasi hot plate..kitorg order mushroom rice..skali yg dtg tu nasi masak ayam kicap..pelik bebenor..tp sedap gakla..kenyang jugakla..hehehe..






Selepas beberapa jam di Kenangan Wholesale..kami bercadang nak gi tgk wayang cerite langgar..skali kt pavilion bole takde..haiishh kokak bebenor pavilion ni..darle bayar parking mahal..nak taknak..kitorg da sampai..bercadang nak tgk ironman..skali dr pukul 2-5ptg fully booking..okey fine2! last2 tgk cite ape tau....MENCARI CINTA....er....what the $%&&*&&^..ape cite ni byk bukak2 ni..tak suke2!!..pelakonnye Rusdi Ramli dengan Nora Danish..Rusdi Ramli hampir setiap minit aku tgk die bukak baju..hello!!i know bdn awak bukan aurat..but berpada2la kot..pengarah die ni pun..haishhh!rosak btolla!!Nora Danish plak katanye camera trick..i dont know about trick or film apebendela..but cannot wear properly ke?n takde rase segan ke kalo anak awak tgk mama die mcm tu..i mmg suke nora danish because she is cute but sometimes die memilih bj utk dipakai langsung tak sesuai..so sorry nora..Cerite tu dalam 5 bintang aku just bagi 1 bintang aje..sebab cerite tu aku bole bace awal cerit tu mcmmana walaupun aku tak penah tgk gazet die..hahaha..langsung takde thrill..So dah pukul 6.30pm..times to going back n hantar die ke lrt utk ke puduraye..muah!!bby harap we can see later yer..miss u so much darling..

1 comment:

  1. follow juga ya blog saya http://hardy-bonvisa.blogspot.com/

    ReplyDelete