Wednesday, October 31, 2012

November..please be good to me=))


Hai3...  lamenye dah ku tak tulis blog ni..seakan2 blo ni merajuk dengan aku..ye meh???hahaha..okey..arini first november..harap2 gaji masuk harini..yela aku keje swasta..kalo keje kerajaan dahlame aku berseronok2 dengan duit itu di atas katil..yehhaaaa...hahaha..sebelum tu masukkan dulu gambarku..=)

alaa manjenye,,arghh gedik aku..hehehe
 Okey..HAri raye haji aku aritu ramai member tanye tak kuar ke??no no no..aku duduk di rumah sambil menyediakan makanan sarapan dan tghari untuk mereka..aku menyediakan roti pizza dan nasi beriyani..okey chop2!! supposely nasi beriyani tapi aku tak letak serbuk beriyani so jadi nasi minyak..but the taste uhmmmm!!! like my bro said: mcm kat kedai makan seyh..okeyh..aku bangga sekejap..okey penyediaan aku..bagi gamba dulu la..Persediaan die sgtlah mudah..lain kali aku bgtau resepi die yer..

1.ROTI PIZZA